O PODJETJU

SPLOŠNO

Ukvarjamo se s svetovanjem, načrtovanjem, razvojem in prodajo informacijskih sistemov. Ponujamo celovito ponudbo od izobraževanja do vsebinskega in organizacijskega svetovanja pri vzpostavljanju informacijskega sistema, ki se lahko razpleta v vse veje posamezne družbe.

Začeti podjetja segajo v leto 1989, ko je bilo ustanovljeno podjetje Gegra d.o.o., katerega dejavnost je obsegala razvoj sodobnih računalniških informacijskih sistemov. Leta 1995 smo se pridružili skupini SRC in se preimenovali v SRC-IPS d.o.o.. S skupino podjetji SRC smo ostali do leta 1999, ko smo spoznali, da se poslovni interesi razlikujejo. Dogovorili smo se za sporazumno razdružitev in se preimenovali v Softbase d.o.o.

Desetletja pridobivano znanje in izkušnje smo združili v kvalitetnih in zanesljivih računalniških programih. Zbrani strokovnjaki iz različnih področij, skupno skrbimo za tehnično in vsebinsko podporo svojim strankam. Prav tako skrbimo, da smo vedno v koraku s časom in zakonodajo. Ustrezne popravke v naših programih, smo tako zagotovili tudi ob večjih spremembah v slovenski zakonodaji, kot so bile uvedba DDV-ja, vstop države v EU, uvedba davčnih blagajn in podobno.

PANOGE

Ni pomembno, kakšno vrsto dejavnosti opravljate, bodisi da ste storitveno podjetje, proizvodno, finančno, javni zavod, veleprodajno ali maloprodajno podjetje, kakor ni pomembno, ali morate nadgraditi celoten informacijski sistem vašega podjetja ali samo določen poslovni proces, za oboje vam bomo pripravili ustrezno rešitev.

ŽELJE ZA PRIHODNOST

V podjetju želimo uresničiti naš cilj, ki smo si ga zastavili, in sicer zagotoviti zadovoljstvo naročnika. Zato se bomo trudili zagotavljati kakovostne storitve, ki bodo iz dneva v dan še boljše. Veliko pozornost bomo posvečali razvoju produktov, ki bodo kar se da olajšali naročnikovo poslovanje in delovanje. Zavedamo se, da nas samo medsebojno sodelovanje, ki temelji na odkritih odnosih, lahko pripelje do zastavljenega cilja.

OSNOVNI PODATKI

Softbase d.o.o.
Gmajna 22a,
2317 Oplotnica
Telefon: +386 (0)3 759 41 02

Matična številka: 1227157000
Reg. številka: 5550020134
ID za DDV: SI96644842
IBAN: SI56 6100 0001 3385 183

POVPRAŠEVANJE

Kontaktirajte nas.

sbarrow