GRADBENIŠTVO

Za področje gradbeništva ponujamo rešitve, ki pokrivajo različna področja. Rešitve so med sabo povezane in tvorijo edinstven sistem, ki mu v naši državi ni para.

V sodelovanju z zunanjimi sodelavci smo razvili edinstven program za vodenje gradbenih laboratorijev.

S Kalkulacijami obvladujemo vse faze dela od izdelave ponudbe do predaje objekta. Proizvodni programi, ki so zajeti v aplikaciji Kalkulacije in Situacije so tesno integrirani v finančno računovodski paket. Preko modula pokalkulacije so uporabnikom brez dodatnih naporov na voljo analize in primerjave med kalkulacijskimi, situacijskimi in dejansko porabljenimi količinami. V povezavi s stroškovniki je ocenjevanje uspešnosti gradbišča tako po količinskih kot po finančnih kriterijih izredno enostavno. Obračuni akordov delovne sile in kooperantov, porabe materiala, strojev in zunanjih storitev se vršijo dobesedno s pritiskom na gumb. Primerjava se vrši po gradbiščih v časovnih obdobjih, ki jih določi uporabnik.

S proizvodnimi programi, kot sta Betonarna in Kamnolom v pokrivamo vodenje gradbene proizvodnje.

Strojni park je nepogrešljivo orodje za vsa velika gradbena podjetja. Z njim celovito obvladujete in nadzorujete svoje in tuje stroje, strojnike, itd.

Gradbeništvo

KONTAKTIRAJTE NAS

Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo pripravili ustrezno rešitev!

KONTAKT

SLEDI NAM