SoftbaseW

Spletne storitve

SPLETNE STORITVE

Spletne strani, spletne trgovine in SEO optimizacija. Omogočena je povezava z ostalimi programskimi sklopi. Avtomatsko knjiženje naročil, vodenje zalog, izdelava podatkov za DDV … Spletne storitve izdelujemo po naročilu in želji strank.

Spletne strani izdelujemo na eni izmed najbolj razširjenih platform WordPress. Skupaj z vami pripravimo načrt in določimo dizajn. Po postavitvi spletne strani lahko sami uredite besedilo in vsebino.

Spletne trgovine izdelujemo na eni izmed najbolj razširjenih platform WordPress. Skupaj z vami pripravimo načrt in določimo dizajn. Po postavitvi spletne trgovine lahko sami urejate besedila, dodajate artikle, spreminjate cene, … Izdelan imamo tudi poenostavljen uporabniški vmesnik, ki pa pride skupaj z modulom “materialno-skladiščno poslovanje”.

Da bi vaše spletno mesto izstopalo iz množice, tako za uporabnika, kot tudi za spletne iskalnike. SEO optimizacija je proces izboljšave vidljivosti spletne strani na iskalnikih, kjer vas iščejo vaše potencialne stranke. Optimizacija spletne strani pripomore k njeni “vidljivosti”. Tako bo s pravilno optimizacijo stran pristala na najvišjih pozicijah v iskalnikih in posledično pritegnila na vaše spletno mesto več obiskovalcev.

Imate dodatna vprašanja?

Imate vprašanje v povezavi s spletnimi storitvami? Izberite enega od spodnjih načinov in nas kontaktirajte.

SPLETNE STORITVE

Le še en korak vas loči do digitalizacije poslovanja

Izpolnite spodnji obrazec in pripravili bomo ponudbo prilagojeno potrebam vašega podjetja.